Van trui naar rok

Van trui naar rokDe trui van mijn vriend leek wel heel erg klein toen deze uit de wasmachine kwam. Na enige twijfel toch maar in de kast gelegd, totdat die ene koude winterdag aanbrak en de trui uit de kast werd gehaald. De warme (dure!!!) wintertrui reikte helaas niet verder dan de navel. Oeps…!!!

 

Een paar weken later kwam ik op het web het blog van Cleo Lidewij tegen, zij vermaakt oude dingen tot iets nieuws, zoals rokjes van oude truien. Ik dacht direct aan de verwassen trui! Waarom weggooien als je er nog een tweede leven in kan bWollen roklazen?!

 

Het voorpand en achterpand van de trui werden het voorpand en achterpand van de rok. De mouw werd de tunnel voor het elastiek van de tailleband. Dit naaide ik aan elkaar. Zo maakte ik van de verwassen trui, een nieuwe warme rok!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *